Και ξαφνικά εισέβαλλε στο χώρο ο Σάκης. Μα δεν ήταν μόνος. Ακολουθούσε όλη η παρέα με κέφι. Βλέπετε ήταν λίγες ώρες μετά το live streaming τους και ήταν όλοι ευδιάθετοι, παρά την έλλειψη ύπνου. Μας είχαν δώσει ραντεβού στο στέκι τους, για να ξεναγήσουν τον I. στα λημέρια τους και να νοιώθουν άνετα.

Ο Σάκης αγκάλιασε πρώτος τον I. και έπειτα ξεκίνησε τις συστάσεις. Τις διέκοψε άμεσα, μια και ο I. του κατέστησε σαφές ότι είναι περιττές. Παρήγγειλαν τα καφεδάκια τους και σαν φίλοι από πάντα άρχισαν να σχολιάζουν χαρακτήρες και «φάσεις» από το live που είχε προηγηθεί, αλλά και από άλλα παλαιότερα. Ο Αλέκος που είχε μείνει λίγο πίσω στο studio, εμφανίστηκε με τα ιδιαίτερα γυαλιά του και ανατάραξε τα νερά με την ενέργειά και τα αστεία του.

Ο I. ξεκίνησε να παρακολουθεί τους unboxholics πριν αρκετό καιρό. Ήταν η παρέα του, τα φιλαράκια του, εκείνες τις ατέλειωτες ώρες προσμονής ώσπου να τελειώσει το δικό του lockdown. Ήταν οι συμβουλάτορές του για το νέο του κινητό και για διάφορα τεχνολογικά αξεσουάρ που κατά καιρούς παρουσίαζαν μέσω των live τους. Είχε μελετήσει κάθε χαρακτήρα και persona ξεχωριστά. Ο αγαπημένος του  Πατσίδης ήρθε στην παρέα μας με μεγάλη χαρά και κάθισε δίπλα του.

Η παρέα σύσσωμη του εκμυστηρεύτηκε τα σχέδια της για το μέλλον, όπως για παράδειγμα την επιστροφή τους το Σεπτέμβρη με ένα ιδιαίτερο βίντεο και κάποιες αλλαγές σε… τεχνικά θέματα. Ο Ι. υποσχέθηκε ότι θα κρατήσει το μυστικό τους και η συζήτηση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα ακόμη.

Ο Ι. μέσω της μεγάλης του αγάπης για την παρέα των unboxholics, έχει «εκπαιδεύσει» όλη την οικογένεια σχετικά. Η νεράιδα βλέπετε, δεν ήξερε πολλά από τεχνολογία και games, και έτσι η συνάντηση – που κράτησε σχεδόν 2 ώρες – έμεινε κυριολεκτικά μεταξύ τους!

Η ώρα πέρασε και η παρέα έπρεπε να αποχωρήσει. Όμως είχε φτάσει η ώρα να επισκεφθούν το στούντιο. Με την επιστροφή τους από το στούντιο, το χαμόγελο του Ι. ήταν διάπλατο και μας έδειχνε με περηφάνια τις φωτογραφίες που τράβηξε.

Η ευχή του Ι. είχε εκπληρωθεί και πλέον αισθανόταν πλήρης. Το πρόδιδε το χαμόγελό του, και ενώ είναι ένα πολύ σοβαρό παιδί, γελούσε και χαμογελούσε μέχρι την επόμενη ημέρα που αποχωριστήκαμε. Η οικογένειά του φαινόταν ξέγνοιαστη και απολάμβανε την χαρά του και την ευτυχία του, όπως και μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς που είχαμε φροντίσει για εκείνους και που το άξιζαν πραγματικά. Μία οικογένεια που έχει διδάξει στα παιδιά της την αγάπη, την αγκαλιά, την σοβαρότητα μα και το χιούμορ, την αξιοπρέπεια και την ευγνωμοσύνη και την οποία αγαπήσαμε πολύ!

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους της οικογένειάς του Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) στην ομάδα των Unboxholics για τη μεγάλη αγκαλιά που έκαναν στον Ι. και την εκπλήρωση της ευχής του. Οι στιγμές που έζησε ο Ι. ήταν μοναδικές και αυτό χάρη σε ΕΣΑΣ!

θερμά την MCM Greece για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Χρυσούλα Σπανού

τους χορηγούς σε είδος: Christmas Theater, Van Taxi, Agapi Luxure Hotel, Aegean, Avis, Εστιατόριο Ο Τσολιάς, ΦΩΤΟ Ευθυμιάδης Έδεσσα, Sunset Pool Bar Αριδαία

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!