Η Marine Tours μοίρασε απλόχερα… μαγεία αντί δώρων… τις φετινές γιορτές σε φίλους, πελάτες και συνεργάτες της! Προσφέροντας το σύνολο της αξίας των επιχειρηματικών δώρων της στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τις ευχές 3 παιδιών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, υποστηρίζοντας τον αγώνα ζωής που δίνουν καθημερινά.

Ο Γιάννης, 7 ετών, που πάσχει από Νευροβλάστωμα, έγινε τρανός «επιστήμονας»! Βρέθηκε για μία ολόκληρη ημέρα στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας «Δημόκριτος» και έκανε πειράματα χημείας με την καθοδήγηση των ειδικών, ενώ παράλληλα γέμισε καπνούς όλο το εργαστήριο!

Ο μικρός Χρήστος, μόλις 5 ετών, απέκτησε το δωμάτιο των ονείρων του, διακοσμημένο με τους αγαπημένους του ήρωες, τους «Avengers»!

…όσο για την Κωνσταντίνα, που είναι 13 ετών… ετοιμάζει σιγά – σιγά τις αποσκευές της για την μακρινή Ισλανδία, όπου θα βιώσει από κοντά το «θαύμα» στο Bόρειο Σέλας, όπως ονειρεύεται εδώ και πολύ καιρό!

Οι φίλοι της Marine Tours έλαβαν λοιπόν φέτος μοναδικά «δώρα»: μαγεμένες κάρτες από το εργαστήριο του Δημόκριτου με το Γιάννη να χαμογελά γλυκά, το μοναδικό δωμάτιο του μικρού Χρήστου, και το φαινόμενο του Β. Σέλλας όπου σύντομα θα ταξιδέψει η Κωνσταντίνα… και φυσικά το ελπιδοφόρο μήνυμα της δύναμης που μας δίνει η πραγματοποίηση της πιο βαθιάς μας ευχής!

Ο κος Κωνσταντίνος Οικονόμου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μarine Tours, τόνισε χαρακτηριστικά για την ενέργεια: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι άνθρωποί μας έδωσαν ένα διαφορετικό μήνυμα στα φετινά δώρα των Χριστουγέννων. Η Μarine Tours είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά που το έχουν ανάγκη,  υλοποιώντας κάθε χρόνο, ποικίλες δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ωστόσο, κάθε φορά που βρισκόμαστε πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου, η συγκίνηση μας παραμένει το ίδιο δυνατή. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να συμβάλουμε στον αγώνα ζωής αυτών των παιδιών και δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε δίπλα σας με όλες μας τις δυνάμεις».