Τα Χριστούγεννα του 2023, διασχίζοντας τους δρόμους της γιορτινής Αθήνας και της στολισμένης Θεσσαλονίκης, μπορούσε να εντοπίσει κανείς λεωφορεία «ντυμένα» με τις αφίσες παιδιών ευχής, παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η Ελισάβετ, ο Σπύρος και η Βασιλική, μαζί με το μήνυμα «Το ΤΑΞΙΔΙ από την ασθένεια έως την ΕΥΧΗ οδηγεί στη ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ», «ταξίδευαν» με τα λεωφορεία στις δύο πόλεις, διαδίδοντας τη σημασία της συμπερίληψης των παιδιών που νοσούν με σοβαρές ασθένειες.

Τα τελευταία 5 χρόνια, ο οργανισμός, προσπαθώντας να διαδώσει το έργο του και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, ώστε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, τοποθετεί διαφημίσεις σε κινούμενα μέσα εξωτερικών χώρων, όπως αυτές των λεωφορείων. Μάλιστα, το 2023 ήταν και η πρώτη χρονιά που τα παιδιά του οργανισμού κατάφεραν να φθάσουν και έως τους πολυσύχναστους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Η προσπάθεια αυτή δεν θα ήταν δυνατή, χωρίς την Interbus στο πλευρό του οργανισμού! Κάθε χρόνο, η Intebus αναλαμβάνει να εκτυπώσει και να τοποθετήσει τις αφίσες του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και των παιδιών ευχής στα λεωφορεία, αναλαμβάνοντας η ίδια εξ ολοκλήρου το κόστος. Έτσι, τα τελευταία 5 Χριστούγεννα, έχει γίνει κομβικό κομμάτι στη διάδοση τού έργου του οργανισμού και το όραμά του: να φτάσει σε ΚΑΘΕ παιδί που έχει ανάγκη από την εκπλήρωση της ευχής του!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Interbus και ολόκληρη την ομάδα της, που έχουν γίνει μέρος της μεγάλης οικογένειας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μέσα από αυτήν την τεράστια και διαχρονική υποστήριξη!

Λίγα λόγια για την Interbus:

Η Interbus Α.Ε. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία που εξειδικεύεται στο χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα Αεροδρόμια. Η Interbus ιδρύθηκε το 2007 και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε και επένδυσε στον τομέα της διαφήμισης σε κινούμενα μέσα και η μοναδική που παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με τη θεμελίωση ισχυρών και επιτυχημένων συνεργασιών με φορείς διαχείρισης των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα (αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ), των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών επαρχιακών πόλεων, η Interbus παρέχει μια ευρεία γκάμα διαφημιστικών μέσων, τα οποία χαίρουν μεγάλης απήχησης τόσο στο εγχώριο όσο και στο διεθνές καταναλωτικό κοινό.