Η LEROY MERLIN επιστρατεύει, τα τελευταία χρόνια, τις δυνάμεις της #giakalo και υποστηρίζει την κοινωνία μέσα από ένα ευρύ φάσμα ενεργειών. Αφουγκραζόμενη τις πολλαπλές ανάγκες της κοινωνίας, στέκεται δίπλα και δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της, μέσω ποικίλων δράσεων που πραγματοποιεί με τη μορφή συνεργειών με διάφορους φορείς και οργανισμούς.

Στηρίζοντας διαχρονικά ενέργειες που αφορούν στο παιδί, η LEROY MERLIN προχώρησε για άλλη μια χρονιά σε δωρεές και δράσεις με φορείς που υποστηρίζουν το παιδί όπως τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού και το MakeAWish (Κάνε–Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού (20 Νοεμβρίου) η LEROY MERLIN βρέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS, όπου οι #Homistas βοήθησαν τα παιδιά να κατασκευάσουν ξύλινα ρομποτάκια, αξιοποιώντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους. Οι #Homistas βρέθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη και τον Μάιο, όταν, για τη γιορτή της Μητέρας, δημιούργησαν μαζί με τα παιδιά δωράκια-κατασκευές για τις μητέρες του Χωριού. Επιπρόσθετα, η LEROY MERLIN στήριξε για ακόμη μία χρονιά το Χαμόγελο του Παιδιού δωρίζοντας πατώματα laminate, ξύλινες πόρτες αλλά και υλικά για τη διαμόρφωση και την ανακαίνιση τριών διαμερισμάτων του οργανισμού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη δημιουργία μιας ασφαλούς και οικείας στέγης, φροντίζοντας να μη σβήσουν τα χαμόγελα από τα χείλη τους.

Επίσης, η LEROY MERLIN και φέτος υποστηρίζει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εταιρεία για όλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγεννων και έως τις 10 Ιανουαρίου 2023, θα διαθέτει σε όλα τα ταμεία των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, τα Αστέρια της Ευχής του Make-A-Wish Ελλάδος με αντίτιμο 2€. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις τους θα δωριστούν στον οργανισμό για την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Γιατί κάθε ευχή κρύβει μέσα της δύναμη για ζωή και η LEROY MERLIN θέλει να βοηθήσει έμπρακτα, ώστε τα παιδιά να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν!

Όμως οι δράσεις της LEROY MERLIN #giakalo Φροντίζουμε για το Παιδί, δε σταματούν εδώ. Η εταιρία κατά τη διάρκεια της χρονιάς προχώρησε σε διάφορες εθελοντικές δράσεις, που αφορούσαν στην παροχή υλικών για την ανακαίνιση και τη διαμόρφωση χώρων σε σχολεία και νηπιαγωγεία στις περιοχές του Περιστερίου, του Ιλίου, του Μοσχάτου και της Νίκαιας. Επίσης, σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All η LEROY MERLIN, βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Νεάπολης Λάρισας και μαζί με τους μαθητές, φύτεψαν διάφορα φυτά στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ευαισθητοποιώντας αλλά και ενθαρρύνοντας τη νέα γενιά να Φροντίζει για το Περιβάλλον.

Το αύριο, το μέλλον είναι τα παιδιά! Γι’ αυτό, φροντίζουμε για το παιδί #giakalo!

 

Σχετικά με τη LEROY MERLIN:

Η LEROY MERLIN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση, την ανανέωση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση της κατοικίας. Μέσω των εξειδικευμένων καταστημάτων της και του eshop της, παρέχει μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, επισκευαστικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνισης μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις εξυπηρετώντας όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες λύσεις από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους, ενώ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας, φιλοξενώντας κάτω από την ίδια στέγη 14 διαφορετικά τμήματα.

Τα τελευταία χρόνια η LEROY MERLIN υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με έμφαση στην υποστήριξη της κοινωνίας, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις της #giakalo με πολλαπλές δράσεις σε 6 τομείς: Περιβάλλον, Παιδί, Κοινωνία, Μέλλον, Ομάδα, Υγεία.

Η LEROY MERLIN δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 και είναι μέλος ενός τεράστιου δικτύου 26 επιχειρήσεων με  900 σημεία πώλησης σε 13 χώρες του γαλλικού Ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά της βελτίωσης της κατοικίας».