Η L’Oréal Hellas βοηθάει αυτά τα Χριστούγεννα να μεταφέρουμε το μήνυμα προσφοράς του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε ακόμα περισσότερους πολίτες, μέσα από ένα συγκινητικό video για τη δύναμη της ευχής!

Η L’Oréal Hellas, ως Υπερήφανος Υποστηρικτής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στηρίζει την κεντρική χριστουγεννιάτικη καμπάνια επικοινωνίας του Οργανισμού, με στόχο το μήνυμα για την αξία της ευχής να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας.

Στο βίντεο αυτό, που προβάλλεται καθ΄όλη την περίοδο των εορτών, ένα νέο κορίτσι στέλνει με απλά λόγια ένα δυνατό μήνυμα στήριξης στο Make-A-Wish Ελλάδος, καλώντας όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν και οι ίδιοι με τη σειρά τους το έργο του Οργανισμού.

Το λιτό αλλά δυνατό μήνυμα του νεαρού κοριτσιού που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, επιβεβαιώνει την ανεκτίμητη αξία της ευχής και τα λόγια της μας καθηλώνουν: «Δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο ένα παιδί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Είναι ο λόγος να πιστέψει πως όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο… Να γίνει καλά!». Η ίδια άλλωστε το γνωρίζει καλά, καθώς σαν παιδί ευχής βίωσε την συγκλονιστική εμπειρία της εκπλήρωσης της δικής της ευχής.