Το βούτυρο Lurpak® είναι μοναδικό σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από 100 χρόνια χάρη στην υψηλή ποιότητα και την εκλεπτυσμένη του γεύση. Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από 100%  φρέσκο αγελαδινό γάλα, στο οποίο αντιστοιχούν περισσότερα από 20 κιλά γάλακτος για κάθε κιλό βουτύρου Lurpak®, που παράγεται. Ένα τόσο φίνα αρωματικό βούτυρο που η ποιότητα του μεταφέρει την γευστική της δύναμη όπου και αν χρησιμοποιηθεί, από μια φέτα ζεστού ψωμιού την ώρα του πρωινού μέχρι τις πιο ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Ταυτόχρονα το Lurpak, που παρασκευάζεται από τον μεγαλύτερο συνεταιρισμό κτηνοτρόφων της Δανίας την Arla, φροντίζει όχι μόνο να είναι καθημερινό κομμάτι της διατροφής μας, αλλά και καθημερινό κομμάτι της ζωής μας, συμμετέχοντας σε ενέργειες και δράσεις που αφορούν όλους μας.

Έτσι, αποκλειστικά στα καταστήματα Σκλαβενίτη σε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσα από την ενέργεια Μικρές Πράξεις Μεγάλης Αξίας από τις 2 έως τις 15 Νοεμβρίου, θα βρείτε όλα τα Lurpak soft με ειδική έκπτωση -20%. Με κάθε Lurpak soft που αγοράζετε,  βοηθάτε για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά να συμβάλλουμε μαζί στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που θα του δώσει τη δύναμη να παλέψει με την ασθένεια.