Άραγε υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την εκπλήρωση μιας ευχής; Υπάρχει! Πόσο μάλλον όταν το ταξίδι της ευχής το ζούνε από κοινού τρία παιδιά με την ίδια βαθιά επιθυμία. O Σωτήρης, ο Ιωάννης και ο Α. ευχήθηκαν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη. Το ταξίδι οργανώθηκε και για τις 3 οικογένειες, που έγιναν μία όμορφη παρέα.

Είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη, πριν το μεγάλο γεγονός, που τους δημιουργούσε μεγάλη προσμονή και χαρά. Φωτογραφήθηκαν δίπλα στα αθλητικά αξιοθέατα που αφορούσαν την συγκεκριμένη περίσταση. Τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν με παιχνίδια της χορηγού εταιρείας, ενώ δέχτηκαν και δώρα, μεγάλης συναισθηματικής αξίας, από τους διοργανωτές του αγώνα αλλά και από το Make-A-Wish International. Τα δώρα αυτά ήταν σημαντικά για τα παιδιά, καθώς αφορούσαν το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, δίνοντας τους ποδοσφαιρικές μπάλες με το σύμβολο του Champions League.

Το διάστημα που πέρασαν μαζί, παίζοντας με παιχνίδια και απολαμβάνοντας τον αγώνα, τους έδωσε την ευκαιρία να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτα το κύπελλο που θα κέρδιζε η νικητήρια ομάδα, κάνοντας αυτή την εμπειρία ακόμη πιο ξεχωριστή! Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, ο παλμός των φιλάθλων στο γήπεδο, η αγωνία, οι πανηγυρισμοί και οι απρόοπτες εξελίξεις του αγώνα – όλα μαζί συνέθεσαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία για τα παιδιά μας.

 

Τα λόγια της μητέρας του Γιάννη αποτελούν την καλύτερη μαρτυρία για την εμπειρία τους:

«O Γιάννης από την ηλικία των έξι ετών εξέφρασε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και έκτοτε ανήκει σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα και συμμετέχει σε αθλητικούς αγώνες. Κατά το διάστημα από τη διάγνωση της ασθένειας  μέχρι και την ολοκλήρωση των θεραπειών του, αναγκάστηκε να σταματήσει την ενασχόληση του με το άθλημα που τόσο αγαπούσε. Το MakeAWish έδωσε στον Γιάννη την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός όπως είναι ο τελικός του Champions League και να εκπληρώσει ένα από τα όνειρά του! Η εμπειρία του ταξιδιού για όλη την οικογένειά μας ήταν συγκλονιστική! Ήταν όλα τόσο οργανωμένα, από το αεροπορικό ταξίδι, τη διαμονή, τις εκδηλώσεις που παρευρεθήκαμε πριν και μετά τον αγώνα, ιδιαιτέρως την φωτογράφηση με το κύπελο την ημέρα του αγώνα, την παρακολούθηση του αγώνα στο στάδιο καθώς και την περιήγηση σε σημαντικά αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης. Στο ταξίδι γνώρισε νέους ανθρώπους και έκανε νέους φίλους. Προσφέρατε εφόδια για να συνεχίσει τη ζωή του ο Γιάννης, δώσατε δύναμη, ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία στο παιδί μου. Θα σας σκεφτόμαστε πάντα με πολλή αγάπη! Ευχαριστούμε ολόψυχα για το σημαντικό έργο που συντελείτε για όλα τα παιδιά!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas, MyIkona, Craftbox