Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Eurobank διέθεσε δωρεάν στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) περισσότερα από 200 εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων για τις οικογένειες ευχής, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση της επιλογής τους και να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων να «ζωντανεύει» πάνω στη θεατρική σκηνή.

Στο πλαίσιο του Wish Community του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μίας κοινότητας τού οργανισμού που αποτελείται τόσο από οικογένειες ευχής που επιλέγουν να μείνουν κοντά στον οργανισμό μετά την εκπλήρωση της ευχής τους όσο και από οικογένειες που αναμένουν για την εκπλήρωση της ευχής τους, ο οργανισμός προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς τρόπους να προσφέρει στις οικογένειες μία «απόδραση» από την καθημερινότητα που πολλές φορές θυμίζει την ασθένεια. Τα Χριστούγεννα του 2023, η διάθεση των παραπάνω εισιτηρίων για περισσότερες από 50 οικογένειες ευχής έγινε κομμάτι αυτής της προσπάθειας του οργανισμού. Έτσι, οι οικογένειες ευχής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις, όπως ο Πινόκιο, ο Ροβινσόνας Κρούσος και τα Φώτα της Πόλης, έχοντας μία καταπληκτική εμπειρία!

Ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οφείλουμε στην EUROBANK και ολόκληρη την ομάδα της για τη συγκινητική αυτή κίνηση, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητα, να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί και να αποκτήσουν πάνω στη θεατρική σκηνή και απέκτησαν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές, αναμνήσεις και εικόνες!

Ένα επίσης μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συνεργασία θα θέλαμε να πούμε σε ολόκληρη την ομάδα της SOCIALDOO, η οποία ανέλαβε τη διανομή των εισιτηρίων στον οργανισμό και την άμεση ενημέρωση για κάθε παράσταση και εισιτήριο που μπορούσε να μας διανεμηθεί.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία της Eurobank:

Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους, η Eurobank, με μοναδικό γνώμονα την πίστη μας στη σημασία και την αξία κοινωνικής προσφοράς, διέθεσε περισσότερα από 1.600 εισιτήρια σε φορείς και οργανώσεις που υποστηρίζουν παιδιά και νέους, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αξιόλογες μουσικό-θεατρικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής, Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Εθνικό Θέατρο. Μέσα από τα σημαντικά έργα που παρουσιάζονταν, παιδιά και νέοι, είχαν την ευκαιρία για ποιοτική ψυχαγωγία αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με την τέχνη και τον πολιτισμό.  Με στόχο να ενθαρρύνει δράσεις και να δημιουργεί διαρκώς ευκαιρίες που αφορούν στην πνευματική καλλιέργεια της νέας γενιάς η Εurobank, μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αναδεικνύει παράλληλα τη σημασία του πολιτισμού και τη συμβολή του στην πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ανθρώπου.