Οι Man With A Band δημιουργήθηκαν τον Ιούνιο του 2017 από τον Παύλο Φαντέλ και την Ελένη Αχιλλεοπούλου ως μία ιδέα που θα μπορούσε να “απεγκλωβιστεί” από την παραδοσιακή έννοια ενός cover band!

Οι Man With A Band αποτελούν ένα “music project” που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία σε νέους τραγουδιστές και ταλαντούχους καλλιτέχνες να γίνουν η φωνή της μπάντας και να βρεθούν πάνω στη σκηνή για να γίνουν οι front men / women σε μία ομάδα μουσικών! Φέρνοντας στον ίδιο τόπο και στον ίδιο χρόνο τους διαφορετικούς κόσμους που εκπροσωπεί ο κάθε νέος καλλιτέχνης οι Man With A Band κάνουν blend φωνές, είδη μουσικών επιρροών και ενέργειας παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα που κάθε φορά ανανεώνει τις εμφανίσεις τους και το ενδιαφέρον του κοινού.

Έχοντας πραγματοποιήσει με επιτυχία μία σειρά από live events που ξεπερνούν τα 10 μέσα σε έναν χρόνο και παρουσιάζοντας σε αυτά πάνω από 10 διαφορετικές φωνές, απέδειξαν ότι η μουσική δεν μπορεί να έχει σύνορα και περιορισμούς.

Πέραν από τα βασικά μέλη της ομάδας που αποτελούνται από τους μουσικούς και τον Παύλο Φαντέλ στην φωνή (Origins), συνοδοιπόροι σε αυτό το “μουσικό ταξίδι” είναι φίλοι και συνεργάτες που κάθε φορά επιμελούνται τόσο την επικοινωνιακή στρατηγική για το κάθε event, όσο και τη δημιουργία του ίδιου του επικοινωνιακού υλικού. Οι Man With A Band είναι εδώ για να επιβεβαιώσουν ότι η μουσική είναι εξέλιξη και η εξέλιξη έρχεται μέσα από τη συνεργασία, το diversity και την απογείωση που μπορεί να προκύψει από το ένωμα αυτών!

Το συγκρότημα, με πολλή αγάπη, αποφάσισε οι παραστάσεις του Δεκεμβρίου να είναι αφιερωμένες στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να συμβάλουν οικονομικά στην ευχή του μικρού Θεοδόση! 

Join us and let us blend our voices!