Στις 22 Δεκεμβρίου παίζουμε μπάλα για καλό σκοπό!  Ένα ξεχωριστός αγώνας θα διεξαχθεί ανάμεσα στους μικρούς παίκτες της ακαδημίας του Πανιώνιου και σε εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με σκοπό να σκοράρουμε για την εκπλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ένας ξεχωριστός αγώνας με μοναδικό σκοπό να πάμε τις ευχές στο τέρμα και να βάλουμε γκολ αγάπης και προσφοράς.

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τον οργανισμό μέσα από το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» αποκτώντας το δικό τους Αστέρι ή ψωνίζοντας δωράκια από το Bazaar του οργανισμού.

Ο Πανιώνιος και το Make-A-Wishμ Ελλάδος σας περιμένουν αυτή την Κυριακή στις 12:00 στα εκπαιδευτήρια Γείτονα για να στολίσουμε μαζί το δέντρο με τα μαγικά μπλε αστέρια της ευχής. Με μια συμβολική δωρεά 2€ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή ενός παιδιού που αντιμετωπίζει μια απειλητική ασθένεια. Η ομάδα του Πανιωνίου στηρίζει τον Οργανισμό μας και σας προσκαλεί να ενισχύσετε με προαιρετική δωρεά εισόδου την απόκτηση του Αστεριού της Ευχής, ενώ μπορείτε ακόμη να βοηθήσετε και με αγορές από το Bazaar.