Η κοινωνική υπευθυνότητα για την PepsiCo αποτελεί δομικό συστατικό της φιλοσοφίας και της καθημερινής της λειτουργίας, με βασικό προσανατολισμό την ουσιαστική στήριξη των τοπικών κοινωνιών ώστε να προοδεύουν και να ευημερούν. Σε αυτό το πλαίσιο, η PepsiCo στέκεται δίπλα στον Οργανισμό μας αυτά τα Χριστούγεννα , υλοποιώντας την πρωτοβουλία “Γιορτάζουμε Παρέα” και συμβάλλει στην εκπλήρωση 10 ευχών παιδιών  με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Με την πολυπροϊοντική ενέργεια «Γιορτάζουμε Παρέα» οι μάρκες Lay’s & Pepsi, για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, διαθέτουν τα προϊόντα τους με μοναδικές προσφορές για τους καταναλωτές στα ράφια των super markets σε όλη την Ελλάδα, συνεισφέροντας στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί για να  αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Η πρωτοβουλία της PepsiCo αποτελεί δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, στη διαρκή της προσπάθεια να προσφέρει ελπίδα και να βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στην υποστήριξη των παιδιών.

Ας Γιορτάσουμε Παρέα αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνοντας δροσιστική Pepsi και τραγανά Lay’s με τους αγαπημένους μας, και ας γίνουμε κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και προσφοράς για την ενδυνάμωση των παιδιών που διατηρούν το χαμόγελό τους σε μια τόσο δύσκολη καθημερινότητα. Ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της PepsiCo για νόστιμες γιορτές, εκπληρώνοντας μαζί 10 ολόκληρες ευχές μικρών ηρώων!