Μια ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε από στελέχη εταιρειών και προσώπων του αθλητισμού και της τηλεόρασης. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στις 15/12 στο στολισμένο χώρο του Albion στο Ψυχικό, με την ευγενική διοργάνωση και χορηγία της εταιρείας Smile Kiosk, Υπερήφανου Υποστηρικτή του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η εταιρεία Smile Kiosk αποφάσισε να ενισχύσει το Make-A-Wish Ελλάδος με μία δωρεά 10.000 ευρώ και έτσι, να εκπληρωθούν 3 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Παραλλήλως, δημιούργησε και τα δικά της Αστέρια της Ευχής, “φορώντας” τους ένα χαμόγελο και υποστηρίζοντας το μότο τους ως αλυσίδα “Χαμογέλα στο Περίπτερο σου” στα 42 καταστήματά της σε όλη την Αττική.

Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης, κάλεσε πολλούς φίλους για να ενημερωθούν για το πολύτιμο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος και “φωταγώγησε” το χώρο του Albion στα χρώματα του Οργανισμού, τιμώντας τη 1η εκπλήρωση ευχής του πρώτου από τα τρία παιδιά ευχής.

Άτομα από όλους τους χώρους παρευρέθηκαν, θέλοντας να δώσουν τη στήριξη τους με την παρουσία τους.

Η CEO του Make-A-Wish Ελλάδος, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, η πρέσβειρα του οργανισμού, Φαίη Σκορδά, η Μαριάνθη Καφεντζή, η Τάνια Νικολοπούλου, η Κατερίνα Μαντά, η Τζένη Οικονόμου, ο Νικόλας Ράπτης, ο Νίκος Παπαγγελής, ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Λάσπα, η Θέλξη, ο Γιάννης Σπαλιάρας, καθώς και διευθυντικά στελέχη από όλες τις εταιρείες, κάθισαν μαζί και ενημερώθηκαν για το έργο του Οργανισμού και την υποστήριξη της Smile Kiosk.