Αγαπητοί φίλοι,

Για ακόμα μια χρονιά θα βρισκόμαστε στο καθιερωμένο Athens Tattoo Expo που θα γίνει στις 28, 29 και 30 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, μέσω της ενέργειας Star your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ένα tattoo από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, ενισχύει το έργο του Οργανισμού μας.

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Η πληρωμή του εισιτηρίου εισόδου σας στην έκθεση ή η κράτησή του μέσω viva.gr δεν εξασφαλίζει την πραγματοποίηση του tattoo. Το κόστος για κάθε tattoo ισούται με μια (επιπλέον του εισιτηρίου) δωρεά 20€.
  • Προσοχή! Η κράτηση εισιτηρίου δεν αφορά στη λίστα αναμονής στο περίπτερό μας.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, δυστυχώς, δεν μπορούμε να καθορίσουμε ραντεβού που θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε. Κατά την άφιξη σας στο περίπτερο μας θα πρέπει να αφήνετε τα στοιχεία σας για να μπείτε στη λίστα αναμονής. Είναι πιθανό εάν υπάρχουν πολλές συμμετοχές να μην καταφέρετε να εξυπηρετηθείτε.

  • Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας στα κινητά 6936649396 και 6945969570 (μόνο ημέρες και ώρες έκθεσης), όπου εκπρόσωπος του οργανισμού θα σας ενημερώνει για την αναμονή που υπάρχει.

Σας ευχαριστούμε!