Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Ίδρυμα Ζογγολόπουλου υποστηρίζοντας το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, φωταγώγησε τις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού και το βράδυ της Παρασκευής, 29 Απριλίου, γιορτάσαμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, δίνοντας δύναμη με τον συμβολικό αυτό τρόπο σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη.

 Η Υβέτ Κοσμετάτου, Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δήλωσε: «Το Make-A-Wish εκπληρώνει την ευχή ΚΑΘΕ παιδιού που νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια και πληροί τα κριτήρια. Έχουμε καταφέρει να διπλασιάσουμε τις εκπληρώσεις των ευχών, παρά τις δύσκολες συνθήκες και, πλέον, με τη σταδιακή άρση των περιορισμών, προσδοκούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερα παιδιά. Κάθε χρόνο, στις 29 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, προς τιμήν όλων αυτών των παιδιών που αγωνίζονται και που η εκπλήρωση της ευχής τους τους δίνει δύναμη κι ελπίδα να συνεχίζουν τον αγώνα τους. Η στήριξη και η βοήθεια από τους Δήμους ανά την Ελλάδα είναι πραγματικά πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!»

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τους χορηγούς της δράσης μας: 4 Records για την μουσική επιμέλεια, Redloop για την απαθανάτιση των όμορφων στιγμών, Dreamy Fireworks για τα μπαλόνια των μικρών μας μαχητών και Διαμαντής Catering για την παροχή του εξοπλισμού.