Φέτος τα Χριστούγεννα, περισσότερα από 200 παιδιά που πάσχουν από μία πολύ σοβαρή ασθένεια, βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους. Πώς μπορείτε να συμβάλετε; Με τον πιο απλό τρόπο! Επιλέγοντας να προσφέρετε στους αγαπημένους σας, κάποιο από τα δώρα που με αγάπη και μεράκι φτιάχνουν καθημερινά για εσάς οι εθελοντές μας.

Οι εθελοντές μας πορεύονται καθημερινά με τη σημασία δύο απλών λέξεων, που οι περισσότεροι ξεχνάμε με τους δύσκολους ρυθμούς της ζωής: ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα που θα επιλέξετε αντικατοπτρίζουν τη σημασία τους. Γιατί, ό,τι και να διαλέξετε από το e-shop του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) – διακοσμητικά, αρκουδάκια Chris, γούρια και ένα σωρό άλλα υπέροχα δημιουργήματα – είναι φτιαγμένα με την αμέριστη αγάπη των εθελοντών μας για τα παιδιά μας, που αγωνίζονται καθημερινά για τη ζωή τους.

Εμείς, αγωνιζόμαστε για την ελπίδα τους για μια καλύτερη χρονιά! Πάντα να θυμάστε ότι ο τελικός αποδέκτης κάθε δώρου από τον οργανισμό μας είναι ένα παιδί, στο οποίο εσείς προσφέρετε την ευκαιρία να ζήσει τη μοναδική εμπειρία της εκπλήρωσης της ευχής του.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο eshop του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος στην ειδική κατηγορία