Μια ευχή πραγματικής… μεταμόρφωσης!

Γνωρίσαμε την Αλεξάνδρα στην ευχή της καλύτερής της φίλης. Μια νεραϊδούλα χωρίς μαλλάκια, με φοβερή ενέργεια και ιδιαίτερο ταλέντο στο τραγούδι! Η ευχή της ήταν μια και μοναδική: να γίνει η Ραπουνζέλ! Πλήθος κόσμου κινητοποιήθηκε για την ευχή αυτή. Σκηνοθέτης, ηθοποιοί, χορευτές και ακροβάτες, εθελοντές, χορηγοί και θεατές… ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό κέντρο μας φιλοξένησε, κλέφτες και στρατιώτες μάχονταν και γλεντούσαν την ίδια στιγμή, ακροβάτες αναδύονταν από τη πισίνα και ένας πρίγκιπας έσωσε τη μικρή μας από τον «εγκλεισμό» της… όλα ήταν όπως στην ταινία! Ένα θεατρικό έργο, όμοιο ακριβής παραγωγής, ετοιμάστηκε μόνο για την Αλεξάνδρα!

Κι εκείνη το πίστεψε, το έζησε, μας συνεπήρε μαζί της σε ένα όμορφο παραμύθι, και ακόμα και σήμερα (ένα χρόνο σχεδόν αργότερα), υποδύεται τη Ραπουνζέλ και μας ρωτάει εάν μεγάλωσαν τα μαλλιά της αρκετά για να της μοιάζει!

Όμως ένα είναι που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας: η στιγμή που η Αλεξάνδρα τραγούδησε το τραγούδι από την ταινία «Βλέπω Φως». Ακούστε το και θα καταλάβετε καλύτερα τα λόγια της μαμάς της: «:Ήταν σα να έβλεπε φως επιτέλους μέσα στο Γολγοθά της, σα να έβλεπε καθαρά για πρώτη φορά μετά από καιρό, σα να βρήκε τον προορισμό της.»