Ένας αγώνας μπάσκετ στη Βαρκελώνη, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Barcelona BC, μετατράπηκε σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία για τον Μάριο! Φανατικός μπασκετόφιλος και μεγάλος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο Μάριος δεν θα μπορούσε να ευχηθεί τίποτα άλλο, παρά κάτι που θα σχετιζόταν με τις δύο μεγάλες του αγάπες. Το να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του. Αν, μάλιστα, ο αγώνας ήταν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Barcelona, τότε θα επρόκειτο για τον «αγώνα της ζωής» του, όπως μας είπε ο ίδιος!

Ένας χαμογελαστός και φιλικός νέος, που όποια ώρα της ημέρας και αν του μιλήσεις, είναι πάντα ευδιάθετος. Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και το όνειρό του θα έπαιρνε σάρκα και οστά: θα παρακολουθούσε στη Βαρκελώνη τον μεγάλο αγώνα των δύο ομάδων!

Αυτό που έζησε όμως, με την ανεκτίμητη βοήθεια της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που αγκάλιασε με αγάπη την ευχή του Μάριου, ούτε που το είχε φανταστεί ποτέ. Μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. Μαζί με τη μητέρα του ταξίδεψαν με όλη την αποστολή του Παναθηναϊκού, έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο και ήταν μαζί με την ομάδα σε κάθε τους βήμα μέχρι τον αγώνα! Ο Μάριος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε και έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τη νεράιδα του, να ρωτήσει αν όντως το συνέβαιναν αυτά και δεν ήταν κάποιο λάθος.

Η ημέρα του αγώνα ήταν ανεπανάληπτη! Του έκαναν ξενάγηση στο γήπεδο της Barcelona ενώ μπόρεσε, έστω και για λίγο, να δει και την ομάδα. Πήγε σε κάθε πιθανό χώρο που θα μπορούσε να ξεναγηθεί και πραγματικά είχε μείνει άφωνος. Και παρόλο που το ζούσε όλο αυτό, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η ομάδα του Παναθηναϊκού του έδωσε δώρα και φωτογραφήθηκε κυριολεκτικά παντού! Οι θέσεις τους για τον αγώνα ήταν εξαιρετικές, μαζί με τους προπονητές και τα στελέχη της ομάδας.

Τι και αν ο Παναθηναϊκός δεν επικράτησε τελικά στον αγώνα; Ο Μάριος πετούσε στα σύννεφα, ζούσε το όνειρό του και μόνο αυτό είχε σημασία…

Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μοναδική εμπειρία που χάρισε στον Μάριο!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Uniglobe, MyIkona, Craftbox