Λίγα λόγια για το πρόγραμμα VolunTEENs 

Το πρόγραμμα VolunTEENs απευθύνεται στους εφήβους κάτω των 18 ετών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να υποστηρίξουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), εξασκώντας ικανότητες αναγκαίες στον επαγγελματικό στίβο. Είναι συνδυασμός των λέξεων “Volunteer” και “Teenagers”. Μέσω του προγράμματος, ως έφηβος μπορείς να συμβάλεις κι εσύ στο έργο του οργανισμού, συμμετέχοντας είτε στις δράσεις του οργανισμού είτε στο πρόγραμμα “Wish Camp”.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου!

 • null

  Δράσεις

  •  Συμμετοχή στα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά Bazaar του οργανισμού: Ως VolunTEEN μπορείς να καλύψεις μία βάρδια σε συνεργασία με έναν εκπαιδευμένο εθελοντής μας, στην πώληση και προώθηση των εποχιακών μας προϊόντων. 

  Τοποθεσία: Εμπορικά καταστήματα και εταιρείες 

  Ώρες συμμετοχής: Η βάρδια κατά μέσο όρο διαρκεί 5 ώρες

  • Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του οργανισμού: Ως VolunTEEN, μπορείς να καλύψεις βάρδιες στις παρακάτω δράσεις μας, υποστηρίζοντας το έργο μας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης.
   • Παγκόσμια Ημέρα Ευχής: Η 29η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day). Την ημέρα αυτή το 1980 εκπληρώθηκε η ευχή του επτάχρονου Αμερικανού Κρις Γκρέισιους που είχε ευχηθεί να γίνει αστυνομικός. Έτσι κάθε χρόνο γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο με ένα φαντασμαγορικό τρόπο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται τον Απρίλιο.
   • Βραδιά του Ευχαριστώ: Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» αποτελεί έναν θεσμό του Οργανισμού. Ένας απολογισμός των ευχών του προηγούμενου έτους, καθώς και της έκφρασης της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Οργανισμού προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο.
   • Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής: Το «Αστέρι της Ευχής» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τρέχει τα τελευταία χρόνια πανελλαδικά με σκοπό να πραγματοποιήσει την ευχή κάθε παιδιού που νοσεί από μία πολύ σοβαρή ασθένεια με μία συμβολική δωρεά των 2ευρώ λαμβάνοντάς ως αναμνηστικό της προσφοράς του το Αστέρι της Ευχής. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε εταιρείες, καταστήματα λιανικής και όχι μόνο. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2022 και ιι βάρδιες κατά μέσο όρο μπορούν διαρκούν 5 ώρες.
  • Συμμετοχή στη δημιουργική ομάδα του οργανισμού: Μπορείτε να καλύψετε μία βάρδια στα γραφεία μας στη Δάφνη, υποστηρίζοντάς μας στις διάφορες δημιουργικές κατασκευές.

  Ώρες συμμετοχής: Η κάθε βάρδια μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 7 ώρες.

 • null

  Wish Camp

  Το Wish Camp είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αφορά στην οργάνωση ευχών. Mία μοναδική εμπειρία που ο κάθε μαθητής μαθαίνει περισσότερες πληροφορίες για Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), σκέφτεται ιδέες, σχεδιάζει μια ευχή και, σε συνεργασία με έμπειρες «νεράιδες» του oργανισμού, συμμετέχει στον αρχικό προγραμματισμό της ευχής. Ο κάθε μαθητής καλύπτει ένα μικρό μέρος της ευχής κάνοντας μία δωρεά των 100€ έκαστος, ώστε να εξοικειωθεί και με τη λειτουργία προσέλκυσης πόρων υποστηρίζοντας, ταυτόχρονα, με πολύτιμο τρόπο το έργο μας.

  Σε ποιους απευθύνεται; Σε μαθητές του IB, Α Levels, για το πρόγραμμα CAS ή γενικό εθελοντισμό.

  Ώρες Συμμετοχής: Η δράση διαρκεί περίπου 8 ώρες. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται 3 φορές τον χρόνο, ενώ οι συμμετοχές είναι ανοιχτές καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας στο volunteers@makeawish.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε τα γραφεία του οργανισμού στο 2109637660 (εσωτ. 104 ή 202)