*ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ*

 

 

 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Η 29η Απριλίου-Παγκόσμια Ημέρα Ευχής είναι παγκοσμίως ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish, ως η επέτειος του εορτασμού της εκπλήρωσης της 1ης Ευχής, του Chris που 39 χρόνια πριν, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού “Make-A-Wish.” Γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερο έως και φαντασμαγορικό, σε κάποιες περιπτώσεις, τρόπο.

 

Εν όψει του εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στην Αθήνα, προγραμματίζουμε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 τη διοργάνωση του καθιερωμένου μας φιλανθρωπικού περιπάτου, καθώς και τη φωταγώγηση της Πύλης Αδριανού.

Στόχος μας είναι να κάνουμε ευρέως γνωστό το Έργο του Οργανισμού μας, ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώνουμε τις ευχές όλων εκείνων των παιδιών, που δοκιμάζεται σκληρά η υγεία τους, καθώς και να αναδείξουμε ένα τόσο σημαντικό αρχαίο μνημείο της χώρας μας.

 

Το μόνο που έχουμε ΟΛΟΙ να κάνουμε είναι φορέσουμε κάτι μπλε και να λάβουμε μέρος στον περίπατο που είναι αφιερωμένος στα παιδιά μαχητές. Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους!

 

Πληροφορίες Περιπάτου:

  • Αφετηρία: Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων
  • Εορτασμός & εγγραφές: 18:00-19:00
  • Στην αφετηρία θα γίνονται οι εγγραφές, όπου θα υπάρχει μουσική, photobooth, facepainting
  • Ώρα έναρξης περιπάτου: 19:00
  • Διαδρομή: Ερμού (πεζόδρομος) – Αγ. Ασωμάτων – Απ. Παύλου – Διον. Αεροπαγίτου
  • Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, θα υπάρχει συνοδεία από μουσικούς με κρουστά
  • Τερματισμός περιπάτου: Πύλη Αδριανού
  • Στον τερματισμό του περιπάτου θα υπάρχει μία παιδική χορωδία, που θα τραγουδήσει εθελοντικά για τον Οργανισμό μας
  • Προαιρετική εισφορά 4€: Η εισφορά αυτή θα καλυφθεί για τον κάθε έναν συμμετέχοντα από την εταιρεία L’Oreal Hellas, που είναι μέγας χορηγός του Οργανισμού και του περιπάτου

 

Επιβεβαιώστε κι εσείς τη συμμετοχή σας στον Μπλε Περίπατο της Αθήνας εδώ και της Θεσσαλονίκης εδώ, κοινοποιήστε την εκδήλωση και προσκαλέστε τους φίλους σας να περπατήσουν!

 

Τα «social media θα ντυθούν στα μπλε» μέσω της καμπάνιας “Wear Blue and Share”, σύμφωνα με την οποία παροτρύνουμε τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα hashtag #makeawishgreece #worldwishday.

Χορηγοί επικοινωνίας