Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην κορυφή του Ολύμπου

To Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος έφτασε στην κορυφή του Ολύμπου, χάρη στον Αλέξανδρο Πατούνη, εθελοντή και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Υψώνοντας με περηφάνια μια σημαία με το λογότυπο του οργανισμού, έδειξε τη σημασία που έχει γι’ αυτόν το έργο και το όραμα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος 🏔

περισσότερα

Η Κωνσταντίνα και η Νεφέλη από το Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) στο Yes I Do Catwalk

💙 Την Πέμπτη 19 Μάϊου πραγματοποιήθηκε το Yes I Do Catwalk. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές του ήταν όταν η υπέροχη Μαριέττα Χρουσαλά εμφανίστηκε σαν αληθινή νεράιδα, κρατώντας από το χέρι δύο παιδιά ευχής, την 8χρονη Κωνσταντίνα και τη 18ρονη Νεφέλη, με το κοινό να σηκώνεται από τις θέσεις του και να τις χειροκροτεί.

περισσότερα

Το Colour Music Festival για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

🎉 Το Σάββατο 30 Ιουλίου, στο Λιμάνι της Νέας Περάμου, ο Δήμος Μεγαρέων και οι Δημοτικές Κοινότητες Μεγαρέων και Νέας Περάμου διοργανώνουν το Colour Music Festival, μια βραδιά γεμάτη χρώμα και εκπλήξεις, διαθέτοντας μέρος των εσόδων για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

περισσότερα

10 παιδιά ευχής συναντιούνται στη Γαλλία για τον μεγάλο τελικό του Champions League!

🏆 10 παιδιά ευχής από το Ισραήλ, την Αυστρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελλάδα συναντήθηκαν στη Γαλλία, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον τελικό του Champions League 2021-2022. Τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους έζησαν μια φανταστική εμπειρία, κερδίζοντας ανεκτίμητες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη τους!

περισσότερα

Το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διεξήχθη την Πέμπτη 23 Ιουνίου η ετήσια «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η οποία αποτελεί τον απολογισμό του έργου του Οργανισμού, καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών 💙

περισσότερα

Η PepsiCo Hellas στηρίζει ξανά τα παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος

💙 Η PepsiCo Hellas, στο πλαίσιο της ενέργειας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας» της εταιρίας Σκλαβενίτης, στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος και βοηθά να εκπληρωθούν ευχές παιδιών.

περισσότερα

Βραδιά του Ευχαριστώ – Αθήνα 2022

Έπειτα από 2,5 περίπου χρόνια, επιστρέφουμε με την αγαπημένη μας εκδήλωση. Είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, ξανά, και να θυμηθούμε όμορφες μα και συγκινητικές στιγμές από τα χρόνια που πέρασαν.

περισσότερα

Where there is a Wish, there is a way!

🧚‍♀️Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μιλά στο Cozy Vibe και μας παρασύρει στον μαγικό κόσμο των νεράιδων και των ευχών, θυμίζοντάς μας πως, όπου υπάρχει αγάπη και διάθεση για προσφορά, όλα τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά!

περισσότερα

Τα Coffee Berry γιορτάζουν τα 200 καταστήματά τους και στηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

💙 Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στο νέο κατάστημά τους, στη Βούλα, τα Coffee Berry θα πραγματοποιήσουν μια εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 200 καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα στηρίξουν έμπρακτα το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

περισσότερα
banner-donatenow