Περπατήσαμε και φωτίσαμε όλη την Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και τα παιδιά του Make-A-Wish Ελλάδος!

👟Νεράιδες και ξωτικά, οικογένειες και παιδιά ευχής, εθελοντές και φίλοι του οργανισμού, «ενώθηκαν» μέσα από 15 συμβολικούς περίπατους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ακόμη 13 πόλεις και όλοι μαζί, συγκινημένοι για την πανελλαδική αυτή δράση, περπάτησαν στον δρόμο των ευχών και φώτισαν τον ουρανό!

περισσότερα

PepsiCo Gives Back: Οι αγώνες δρόμου της PepsiCo στηρίζουν το Make-A-Wish Ελλάδος!

Η PepsiCo Hellas διοργανώνει για πρώτη φορά Αγώνες Δρόμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με την τεχνική επιμέλεια της RUNAWAY και σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή δίαθλου Γρηγόρη Σκουλαρίκη και σας περιμένει την Κυριακή 19 Μαΐου σε ένα αθλητικό γεγονός με πολλές εκπλήξεις και έναν σημαντικό σκοπό· να στηρίξει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

περισσότερα

Μπλε Δήμοι 2024

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής γιορτάστηκε σε όλη την Ελλάδα, με μπλε φωταγωγήσεις σε περισσότερους από 93 Δήμους και με τις οικογένειες παιδιών ευχής ανά τις πόλεις να γίνονται μία γροθιά για χάρη του εορτασμού.

περισσότερα

Το Star your body επιστρέφει στο 16th Athens Tattoo Convention!

⭐️ Το 16th Athens Tattoo Convention επιστρέφει στις 17, 18 και 19 Μαΐου 2024, στο Γήπεδο Tae Kwon Do-Φάληρο, και μαζί του επιστρέφει και η δράση Star your Body με στόχο την ενίσχυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

περισσότερα

Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤΕΧΑΝ Envipco

💚 Το Make- A-Wish Ελλάδος συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΤΕΧΑΝ Envipco και ζητά την ψήφο σας. Στόχος μας μέσω της συμμετοχής είναι να ενισχύσουμε το έργο μας στην Περιφέρεια. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

περισσότερα

To “Bazaraki Μας” υποστηρίζει για 2η χρονιά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

👕 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 7 – 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο Stelios Foundation Conference Hall πραγματοποιείται το “Bazaraki Μας” από την Ginger Communications, σε συνεργασία με τον Fipster και τη Μαίρη Συνατσάκη! Μπείτε στο άρθρο, μάθετε περισσότερα και σας περιμένουμε… για καλό σκοπό!

περισσότερα

Φωταγωγήσεις Δήμων για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής 2024

Στις 29 Απριλίου, περισσότεροι από 60 Δήμοι σε όλη την Ελλάδα θα φωταγωγήσουν κάποιο σημείο-ορόσημο της πόλης τους προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, συμμετέχοντας εθελοντικά στη δράση. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε ποιοι Δήμοι θα γιορτάσουν μαζί μας!

περισσότερα

Walk for Wishes 2024

👟Φέτος, με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής, ο ετήσιος περίπατος του Make-A-Wish Ελλάδος θα διεξαχθεί και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, εκτός από την Αθήνα. Oι περίπατοι θα είναι βραδινοί ώστε να φωτίσουμε τον ελληνικό ουρανό, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish! Μάθετε περισσότερα και λάβετε συμμετοχή!

περισσότερα

Το «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος συνέβαλλε στην εκπλήρωση 10 ευχών παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος

💙 Η ενέργεια «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, που υλοποιήθηκε την περασμένη χριστουγεννιάτικη περίοδο για 8η συνεχή χρονιά και στήριξε το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συνέβαλλε στο να εκπληρωθούν 10 ευχές παιδιών στους τρεις πρώτους μήνες του 2024.

περισσότερα

Καμία Θέση Κενή: Η ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-A-Wish Ελλάδος δεν είχε… κενά!

Καμία Θέση Κενή: Η ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ του Make-A-Wish Ελλάδος δεν είχε… κενά! Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και εκπλήξεων πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Τρίτη 12 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μία βραδιά απολογισμού και έκφρασης βαθιάς ευγνωμοσύνης προς οικογένειες παιδιών ευχής, γιατρούς, εθελοντές, εταιρείες και ιδιώτες που υποστηρίζουν τον…

περισσότερα

To Grec Voyage υποδέχεται την Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου.

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μιλά στο Grec Voyage για το ταξίδι της ευχής, σημαντικές στιγμές του 2023 αλλά και την έννοια της προσφοράς, της στήριξης και της αγάπης στην Ελλάδα.

περισσότερα
banner-donatenow