Θεσσαλονίκη 12 Δεκεμβρίου | Κατ’ευχήν: Ενημερωτική συνάντηση για τον κόσμο των ευχών!

💙 Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 17:30, σάς προσκαλούμε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη, σε μία ανοιχτή δράση ενημέρωσης. Εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού θα μας μιλήσουν για την ιστορία του Make-A-Wish, τον σκοπό του και τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής. Σας περιμένουμε όλους! Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

περισσότερα

Τα COFFEE BERRY υποστηρίζουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

🥤 Φέτος τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας τα ροφήματα «Choco Christmas Magic» & «Marshmallow Wonderland» από τα Coffee Berry, στηρίζετε κι εσείς την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των 2 ροφημάτων διατίθεται στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

περισσότερα

Το ΤΑΞΙΔΙ από την ασθένεια έως την ΕΥΧΗ οδηγεί στη ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ!

⭐️ Με το μήνυμα ¨Το ταξίδι από την ασθένεια έως της ευχή οδηγεί στην συμπερίληψη¨ το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συστήνει 3 παιδιά ευχής, πρωταγωνιστές της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας με θέμα τη συμπερίληψη. Σκοπός είναι τόσο να αναδειχθεί η κάλυψη των αναγκών «συμπερίληψης» των παιδιών με σοβαρές ασθένειες μέσω της εκπλήρωσης της ευχής τους, όσο και η ευρύτερη εκπαίδευση του κοινού στη συμπερίληψη κάθε παιδιού με οποιαδήποτε εμφανή ή αόρατη αναπηρία. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από την ΨΥΧΗ ΜΟΥ!

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και η Ψυχή ΜΟΥ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες (υβριδικές) ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες που νόσησαν με καρκίνο και στις οικογένειες τους, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τους.

περισσότερα

Το LURPAK υποστηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

💙 Από τις 2 έως τις 15 Νοεμβρίου και αποκλειστικά στα καταστήματα Σκλαβενίτη σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την ενέργεια Μικρές Πράξεις Μεγάλης Αξίας, θα βρείτε όλα τα Lurpak soft με ειδική έκπτωση -20%. Με κάθε Lurpak soft που αγοράζετε, βοηθάτε στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

περισσότερα
Athens-Tattoo-Expo-2023 star you body

Η δράση Star your body επιστρέφει στο 7th Athens Tattoo Expo 2023

⭐️ Η αγαπημένη δράση Star Your Body επιστρέφει και πάλι με το 7ο Athens Tatto Expo, που πραγματοποιείται 10-12 Νοεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο – ΟΣΥ. Μπείτε στο άρθρο, διαβάστε περισσότερα και ελάτε να κάνετε το δικό σας tattoo-αστεράκι για καλό σκοπό!

περισσότερα

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φιλοξενείται στο 6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού: Voluntary Action Festival 2023

💙 Στις 12 και 13 Οκτωβρίου 2023, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φιλοξενείται στο 6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού: Voluntary Action Festival 2023, με τον τίτλο «Κοινωνική Ευθύνη». Σας περιμένουμε όλους!

περισσότερα

Η Septona στηρίζει τα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

💙 Από τις 5 έως τις 18 Οκτωβρίου στα καταστήματα Σκλαβενίτης, με κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων Septona, σε μεγάλες προσφορές έως – 50%, η εταιρεία ενισχύει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

περισσότερα

Η αποδοχή, η νέα θεματική για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” του Make-A-Wish Ελλάδος

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, το Ίδρυμα Ευγενίδου υποδέχτηκε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη 13η βράβευση του δημιουργικού διαγωνισμού του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, γνωστή και ως Αστερομέρα. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του οργανισμού, που συμμετείχαν εθελοντικά στον διαγωνισμό του προηγούμενου έτους, γέμισαν την αίθουσα με χαρά, περηφάνια και αγάπη. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε περισσότερα!

περισσότερα

Το Family Fun Day του Make-A-Wish Ελλάδος ένωσε τις οικογένειες ευχής σε ένα ξέγνοιαστο κλίμα διασκέδασης!

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το Family Fun Day του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με αφορμή τα 20α γενέθλια του Allou! Fun Park, περισσότερα από 340 μέλη της μεγάλης οικογένειας του οργανισμού, παιδιά ευχής με τις οικογένειές τους, διασκέδασαν όλη την ημέρα, χωρίς περιορισμούς!

περισσότερα
banner-donatenow