Υποστηρίζοντας το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μετατρέψαμε το Αστέρι της Ευχής σε ένα ξεχωριστό στολίδι. Δωρίζοντας το στους εργαζομένους μας θα εκπληρώσουμε τις ευχές δύο παιδιών και θα τους δώσουμε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Σε όλη αυτή την προσπάθεια συνέβαλε σημαντικά και το δίκτυο καταστημάτων Mikel, το οποίο με τη συνεισφορά του ενίσχυσε το στόχο μας.

Η Mikel στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, επιλέγει να βοηθήσει εκεί που χρειάζεται περισσότερο, με την προσφορά σε τοπικές κοινωνίες και σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, με ενεργή δράση στη διάσωση της φύσης από φυσικές καταστροφές και με προαγωγή της οικολογικής συνείδησης μέσω της φιλοσοφίας και των πρακτικών της.

Έτσι, όταν ήρθαμε σε επαφή με το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ενημερωθήκαμε πως ο μικρός Πέτρος, 6 ετών, που πάσχει από ρετινοβλάστωμα, ευχήθηκε να  γίνει αστυνομικός και ο Νικόλας με Νόσο Pompe αγαπάει πολύ τα video games και θα ευχήθηκε έναν υπολογιστή. Με την υποστήριξη της Mikel, το Make-Α-Wish Ελλάδος θα εκπληρώσει τις ευχές αυτών των παιδιών, ενώ η δική μας ευχή αυτές τις γιορτές είναι οι στιγμές χαράς που θα βιώσουν να τους χαρίσουν χαμόγελο και ώθηση για να προχωρήσουν με δύναμη.