Εύχομαι να συναντήσω τον Zeca του Παναθηναϊκού – Χ., 10

⚽️Ο Χ. «κληρονόμησε» από μικρός τη μεγάλη αγάπη της οικογένειάς του για τον Παναθηναϊκό. Η αγάπη που ανέπτυξε, όμως, με τον καιρό, για τον αγαπημένο του ποδοσφαριστή του Παναθηναϊκού, τον Ζέκα, ξεπερνούσε κάθε λογική. Την ημέρα της ευχής του, με μία μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά, ο Ζέκα του ανταπέδωσε πίσω όλη αυτήν την αγάπη.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα αμαξίδιο για να κάθομαι σωστά και άνετα – Παναγιώτης-Χρυσοβαλάντης, 10, τετραπληγία, σύνδρομο Dandy walker

👨‍🦼 Το κατάλληλο αμαξίδιο, που θα προσφέρει στον Παναγιώτη την άνεση και τη σωστή στάση για το σώμα του ήταν για εκείνον όχι απλώς μία επιθυμία αλλά μία μεγάλη ανάγκη, για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του. Μετά την παράδοση, οι νεράιδες οργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν την εκπλήρωση της ευχής του και την αρχή της νέας του καθημερινότητας.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα αμαξίδιο βόλτας – Φώτης, 9

👨‍🦼 Με τη βοήθεια των γονιών του, ο Φώτης κάθισε στο νέο του αμαξίδιο βόλτας. Το χαμόγελό του, η λάμψη στα μάτια του και οι κινήσεις των χεριών του μαρτυρούσαν πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει τον έξω κόσμο μέσα στο νέο, άνετο αμαξίδιό του. Μία μεγάλη βόλτα είχε μόλις αρχίσει!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ειδικό ποδήλατο – Π., 12, τετραπληγία, παραπληγία & Σ., 6, μικροκεφαλία, παραπληγία

🚲 «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει ένας γονέας, όταν βλέπει τα παιδιά του να χαμογελούν. Η δύναμη και υπομονή που παίρνουν οι γονείς από το χαμόγελο των παιδιών είναι πολύ συγκινητικό!», ήταν τα λόγια του μπαμπά του Π. και της Σ. στην αξιολόγηση που τους έστειλαν οι νεράιδες μετά την εκπλήρωση της ευχής τους.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα σκυλάκι – Μαρία, 11, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🐶 «Σε περιμέναμε, ξέρεις πως!», επαναλάμβανε η Μαρία στον Τόμπι, το νέο μέλος της οικογένειας. Μία νέα, δυνατή, παντοτινή φιλία μόλις είχε ξεκινήσει! Μάθετε πώς οι νεράιδες εκπλήρωσαν την ευχή της στο

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω το δικό μου γήπεδο ποδοσφαίρου – Αριστείδης, 5, όγκος εγκεφάλου

⚽ “Αγαπημένη μου νεράιδα, Σ’ ευχαριστώ πολύ, που έκανες πραγματικότητα αυτό που σου ζήτησα. Θα σ’ έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και θα σε σκέφτομαι πάντα, όταν θα παίζω στο γηπεδάκι μου με τους φίλους μου. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ και σ’ αγαπώ πολύ. Θα σε περιμένω με πολλή χαρά, να έρθεις να παίξουμε μαζί! Θέλω επίσης να έρθεις στα επόμενα γενέθλιά μου να σε κεράσω!”

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα Frozen δωμάτιο – Μ., 7

🚪 Ανοίγοντας την πόρτα, η Μ. δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτό ήταν το παλιό, παιδικό της δωμάτιο. Κουρτίνες με αστέρια, μαξιλάρια σε όμορφα χρώματα, κάδρα με τις αγαπημένες αδερφές Elsa & Anna, καθώς και ένας προτζέκτορας, που γέμιζε το δωμάτιο χιονονιφάδες, είχαν συνθέσει ένα παραμυθένιο σκηνικό από την αγαπημένη της ταινία Frozen!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Νικόλαος, 11, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🏰 Μια απόλυτη εμπειρία μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια του Νικόλα. Νεράιδες και ξωτικά είχαν πετύχει τον στόχο τους, καταφέρνοντας να σκορπίσουν νεραϊδόσκονη και πολλά χαμόγελα στη μαγευτική Disneyland, Paris!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Ε., 12, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🏰 «Όνειρο ζωής» χαρακτήρισε την ευχή της η Ε. Ένα όνειρο, που το εμπιστεύθηκε στις νεράιδες, γνωρίζοντας πως εκείνες θα το εκπλήρωναν με τον πιο μαγικό τρόπο. Έτσι κι έγινε! Μέσα σε λίγο καιρό, βρισκόταν στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland, Paris!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Φ., 6

⭐️ Έχοντας μεγαλώσει με τον παραμυθένιο κόσμο της Disney, ο Φ. είχε πάντοτε μία μεγάλη επιθυμία: να δει από κοντά τον μαγικό της κόσμο, να γνωρίσει από κοντά τους ήρωες των ταινιών, και να πάρει μέρος και ο ίδιος στη δική του περιπέτεια!

περισσότερα

Εύχομαι να δω το Βόρειο Σέλας – Α., 19

❄️ «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που μπορώ να πω ότι ολοκληρώνω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, του νοσοκομείου, με μια τέτοια τελευταία ανάμνηση, καθώς αυτό θα μείνει!», μας είπε ο Α. μετά το ταξίδι του για να δει το Βόρειο Σέλας!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Β., 10

✈️ Από το τηλεφώνημα που έλαβε από τη νεράιδα που του ανακοίνωσε πως η ευχή του θα εκπληρωθεί έως και την ημέρα του ταξιδιού η ψυχολογία του Β. είχε ήδη αλλάξει σημαντικά! Μπείτε στο άρθρο και διαβάστε για την ιστορία της ευχής του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα καινούργιο ποδήλατο – Παναγιώτης, 13, κυστική αδενωματώδης δυσπλασία τύπου 1

🚲 Ο Παναγιώτης έμεινε έκπληκτος. Δάκρυα χαράς άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια του. Το ποδήλατο που είχε μπροστά του ήταν… ΔΙΚΟ ΤΟΥ! Ο Παναγιώτης, λόγω της ασθένειάς του, πρέπει να προσέχει αρκετά. Το ποδήλατο είναι η δική του διαφυγή από την καθημερινότητα. Ήταν η μεγάλη του επιθυμία, ώστε να μην ξεχωρίζει από κανέναν, μας είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Αντώνης, 10

💻 Ίσως μερικές φορές οι μεγαλύτερες εκπλήξεις να είναι και οι πιο… απλές. Σπίτι, φίλοι, οικογένεια και ο υπολογιστής gaming που ευχήθηκε να αποκτήσει, συνέθεσαν την εκπλήρωση της ευχής τού Αντώνη, κάνοντάς τη μαγική! Διαβάστε την ιστορία του στο

περισσότερα