Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο gaming και ΠΑΟΚ – Θανάσης, 18, σπαστική παραπάρεση και σύνδρομο Bartter

⚽️ Την ημέρα της ευχής του, η γλυκύτατη μαμά του, αγκαλιάζοντάς σφιχτά τον γενναίο μαχητή της, μας έλεγε με δάκρυα χαράς πόσο μεγάλη χαρά έφερε στον Θανάση μας ο νέος, ανακαινισμένος χώρος του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα καινούριο δωμάτιο – Χριστίνα, 11

🚪 Δύο σημαντικές προϋποθέσεις μας είχε τονίσει να προσέξουμε, όταν φτιάχναμε τα σχέδια για το νέο της δωμάτιο: να επικρατεί το ροζ χρώμα και να έχει νεανικό στυλ. Εμείς, δεν κάναμε τίποτα λιγότερο από το να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της και να της χαρίσουμε το δωμάτιο των ονείρων της…

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Panos Dent Games – Μάξιμος-Ζοζέ, 10

🎮 Λίγα λεπτά αρκούσαν για να δούμε τον ντροπαλό Μάξιμο όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Η νεράιδα Χρυσούλα τον ειδοποίησε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και ο δρόμος τον έβγαλε κατευθείαν στο στούντιο του Panos Dent Games. «Του χαρίσατε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του», μας είπε η μαμά του!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα πριγκιπικό δωμάτιο – Μαρία, 4

👑 Η 4χρονη Μαρία ονειρευόταν από καιρό ένα δωμάτιο πριγκιπικό. Πόσο καιρό το φανταζόταν και το λαχταρούσε; Ούτε η ίδια δεν θυμόταν να μας πει! Η καλή της νεράιδα Αστάρτη, λοιπόν, γέμισε το δωμάτιο με κορώνες και στέμματα. Το πιο ωραίο και λαμπερό, όμως, το έδωσε σ’ εκείνη, να της θυμίζουν τα μικρά του διαμάντια κάθε μία από τις λαμπρές νίκες που θαρραλέα κερδίζει καθημερινά!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Ανδρέας, 11, νόσος Crohn

🦒Βλέποντας το γέλιο του Ανδρέα, τίποτα δεν μαρτυρά το πρόσφατο χειρουργείο του. Φροντίσαμε να εκπληρώσουμε την ευχή του, μια και εκείνος και η οικογένειά του το επέλεξαν να μας εμπιστευθούν, με πολλή αγάπη και αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπό του!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Γεωργία, 17

📱Ώριμη και κατασταλαγμένη, η Γεωργία αποπνέει μία αύρα αισιοδοξίας… για το μέλλον! Αυτό που ζήτησε από εμάς ήταν ένα «όπλο» να τη βοηθήσει να περάσει με δυναμικότητα από την εφηβεία στην ενηλικίωση!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή Gaming – Σ., 17

💻Ερωτευμένος με τη ρομποτική και την πληροφορική, ο Σ. ήξερε ότι οι δύο μεγάλες του αγάπες είναι αυτές που μπορούν να του αναπτερώσουν το ηθικό μετά από κάθε δύσκολη μάχη με την ασθένειά του. Κι εμείς; Εμείς φροντίσαμε να τις έχεις πάντα εκεί κοντά του…

περισσότερα