Εύχομαι να αποκτήσω ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ – Άγγελος, 4, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

⚽️ Έχοντας βάλει γκολ στον μεγάλο αγώνα του με τη λευχαιμία, ο Άγγελος ονειρευόταν να αποκτήσει ένα μικρό γήπεδο, για να σουτάρει ασταμάτητα. Πλέον, με νέο τέρμα και μπασκέτα, είναι έτοιμος για κάθε αγώνα που θα αποφασίσει να δώσει από εδώ και πέρα… Ακόμη κι αν αυτός είναι στο μπαλκόνι του σπιτιού του!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω μια δική μου παιδική χαρά – Μαρία, 6, όγκος εγκεφάλου

🎈 «Θα σας θυμόμαστε κάθε στιγμή που θα βρισκόμαστε στον χώρο αυτό!», μας είπε ο μπαμπά της Μαρίας την ημέρα της ευχής της. Εμείς, από την άλλη, θα έχουμε πάντα στην καρδιά μας το υπέροχο και ατρόμητο κορίτσι που πάλεψε θαρραλέα με τον όγκο εγκεφάλου και νίκησε! Η «παιδική χαρά» που της χάρισαν οι νεράιδες είναι και η ανταμοιβή της!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω παιχνίδια LEGO και PLAYMOBIL – Μάριος, 5, κυστική ίνωση

🎁 «Ξεσκίστε τα!», φώναξε με όλη του τη δύναμη ο Μάριος και όλα τα παιδιά έτρεξαν προς την τεράστια στοίβα με τα δώρα. Μία μικρή λεπτομέρεια εκκρεμούσε για να εκπληρωθεί εξ ολοκλήρου η ευχή του Μάριου. Μπείτε στο άρθρο και μάθετε ποια ήταν!

περισσότερα

Εύχομαι να ζήσω μια εμπειρία με μαχητικά αεροσκάφη – Μιχαήλ, 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✈️ Η γη έτρεμε, ο θόρυβος εκκωφαντικός και η αδρεναλίνη στα ύψη. Το βλέμμα του Μιχαήλ μαρτυρούσε τη λαχτάρα του να βρεθεί κι ο ίδιος κάποια μέρα μέσα στα μαχητικά αεροσκάφη. Πού να ήξερε πως ένα F16 τον περίμενε;

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας- Άννα, 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

📱 «Βλέπω κάποιες αντιδράσεις στο παιδί μου που είχα χρόνια να δω. Πολύ ενθουσιασμό, έντονη εκφραστικότητα, ευτυχία!”, μας είπε η μαμά της Άννας στην εκπλήρωση της ευχής της. Χρώματα, «ινσταγκραμικές» φωτογραφίες, μυστήριο και μπόλικη φαντασία γέμισαν την καρδιά της Άννας, που δεν σταμάτησε να γελάει με την ψυχή της!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Γιάννης, 12, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

💻 Συνεπαρμένος από τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας, ο Γιάννης δεν είχε υποψιαστεί λεπτό ότι πίσω στο σπίτι τον περίμενε η δική του «εικονική πραγματικότητα»: αυτή του gaming και της εκπλήρωσης της ευχής του!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Πέτρο Ιακωβίδη – Λευτέρης, 16

🎤 Δύο ημέρες μετά την απρόσμενη συνάντησή τους στην ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ, ο Λευτέρης «φόρεσε» το μεγαλύτερο χαμόγελό του, έτοιμος για την προγραμματισμένη πια συνάντηση με τον άνθρωπο που τόσο καιρό αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για εκείνον.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Σταυρούλα, 14, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

📱 Μία ημέρα αξέχαστη που έδωσε χαρά σε ολόκληρη την οικογένεια, απαλύνοντάς τη για λίγο από το άγχος και την ανησυχία του διαβήτη. Μπείτε στο άρθρο και διαβάστε για την ευχή της Σταυρούλας μας!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming – Ανδρέας, 15, λέμφωμα Hodgkin

💻Η προηγούμενη ημέρα από την εκπλήρωσης της ευχής είχε φέρει στον Ανδρέα θυμό και απογοήτευση. Η μαμά του, όμως, από διαίσθηση επέμεινε να μην ακυρώσουμε τίποτα, ώστε ο Ανδρέας να πάρει τη δύναμη που είχε ανάγκη. Η εκπλήρωση έγινε κανονικά. Το σπίτι πλημμύρισε χαρούμενες εφηβικές φωνές και η «σκιά» των εξετάσεων της προηγούμενης ημέρας είχε ήδη χαθεί.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Β., 18 και Κ., 16

📱 Sushi, αισθητική και… κινητά; Πράγματα αταίριαστα μεταξύ τους «έδεσαν» απόλυτα στην ευχή των δύο κοριτσιών. Η ημέρα περνούσε, όμως, και τα νέα τους κινητά ήταν άφαντα! Μπείτε στο άρθρο της ευχής και μάθετε τι έκπληξη τους είχε προετοιμάσει η νεράιδα Άννα!

περισσότερα

Εύχομαι να κάνω προπόνηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός – Χρήστος, 8, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

⚽️ «Χρήστος, 7» έγραφε η κόκκινη ποδοσφαιρική φανέλα πάνω στον πάγκο των αποδυτηρίων. Φορώντας τη, ο Χρήστος έγινε ένα με τους παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έδεσε σφιχτά τα κορδόνια του, εκτέλεσε προσεκτικά τις διατάσεις του και βγήκε στο γήπεδο με τους νέους του συμπαίκτες του για την… προπόνηση της ζωής του!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα σκυλάκι – Αναστασία, 7, συγγενής καρδιοπάθεια, τετραλογία Fallot

🐶 Σε κάθε γωνιά του εστιατορίου, κρυμμένο βρισκόταν και ένα αξεσουάρ. Μέσα σε λίγη ώρα το σετ είχε ολοκληρωθεί. Η Φραουλίτσα, όμως; Πουθενά! Μήπως δεν ήταν τελικά η ημέρα της ευχής της Αναστασίας;

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή Gaming – Ε., 12

💻 Τι κοινό μπορεί να έχει η κορεάτικη ποπ με έναν υπολογιστή gaming; Την αγάπη της Ε.! Λατρεύει την κορεάτικη κουλτούρα και το gaming. Η ευχή της; Ένας υπολογιστή gaming, για να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στη «μακρινή» κουλτούρα και παιχνίδια που αγαπά.

περισσότερα