Εύχομαι να συναντήσω από κοντά την αγαπημένη μου φίλη Αριέλα – Άννα, 18, νωτιαία μυϊκή ατροφία, τετραπληγία

👭 “Εγώ δεν μπορώ να ταξιδέψω αλλά θέλω να έρθει η φίλη μου και να περάσουμε λίγες ημέρες μαζί!”, ήταν η ευχή της Άννας. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν διαδικτυακά και ταίριαξαν αμέσως. Η αγνή αλλά δυνατή επιθυμία της Άννας ήταν επιτέλους να μιλήσουν από κοντά, χωρίς χιλιόμετρα και δύο οθόνες να τις χωρίζουν.

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω την Josephine – Ευφροσύνη, 11, κολλοειδής κύστη εγκεφάλου

🎤 Ευτυχώς η Ευφροσύνη είχε «σήμα» και συντονίστηκε άψογα με τη Josephine! Μετά από μια πρώτη γνωριμία, κατευθύνθηκαν στο στούντιο ηχογράφησης της Panik Records. Εκεί, ξεκίνησε η μαγεία. Σήμα βέβαια το στούντιο δεν είχε ούτε για ένα story στο Instagram. Έτσι, οι ώρες που περάσανε μαζί ήταν αληθινές και ειλικρινείς!

περισσότερα

Εννέα οικογένειες ευχής ταξίδεψαν στην Disneyland, Paris στην Παγκόσμια Ημέρα Ευχής!

⭐️ Το δικό τους ζωντανό παραμύθι έζησαν 9 οικογένειες ευχής από την Ελλάδα, που ταξίδεψαν στην Disneyland, Paris και γιόρτασαν με πολύ ξεχωριστό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day). Μακριά από τις δυσκολίες, οι γονείς είδαν και πάλι τα παιδιά τους να χαμογελάνε και τα πρόσωπά τους να φωτίζονται από χαρά. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε η μητέρα της Μάντυ: «Μετά την μπόρα, έρχεται η λιακάδα. Ευχαριστούμε που μας φέρατε τη λιακάδα αυτές τις μέρες».

περισσότερα

Τρία παιδιά ταξίδεψαν στους προορισμούς των ονείρων τους

Τρία παιδιά ταξίδεψαν στους προορισμούς των ονείρων τους. Ο Γ. και η Β. ευχήθηκαν να δουν τον μαγικό κόσμο της Disneyland, Paris, ενώ η ευχή του Π. ήταν να ξεχάσει τη δύσκολη καθημερινότητα με το λέμφωμα Burkitt, ταξιδεύοντας στη Ρώμη.

περισσότερα

Τέσσερα παιδιά ευχής εύχονται να αποκτήσουν μία διαφορετική καθημερινότητα

Τέσσερα ξεχωριστά παιδιά, το καθένα με τη δική του μοναδική ευχή! Τρεις οικογένειες, που έζησαν το ταξίδι της ευχής, καθεμία με διαφορετικό τρόπο, όμως όλες είδαν και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών τους.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με κουκέτα – E., 5

🚪 Η Ε. είχε επιλέξει η ίδια την εμφάνισή της για εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογράφο, κλέβοντας τις καρδιές όλων. Στο τέλος, αναφώνησε όλο χαρά: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μου αρέσει ΟΛΑ! ΟΛΑ! ΟΛΑ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Λάουρα, 17, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

📱 «Τώρα αυτό είναι δικό μου;», είπε ενθουσιασμένη η Λάουρα, τρέμοντας από συγκίνηση. Βλέπετε, ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας δεν είναι απλώς κάτι που επιθυμεί, αλλά κάτι απαραίτητο για εκείνη. Ο μετρητής της θα μπορεί πλέον να συνδεθεί με το κινητό και έτσι, να μπορεί εύκολα να έχει τον έλεγχο του σακχάρου της.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ειδικό αμαξίδιο – Γ., 16

«Ξεφύγαμε από το άγχος της καθημερινότητας και ήταν δύο ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τον Γ., νιώθοντας την αγάπη με την οποία τον περιβάλατε. Όλα ήταν τόσο προσεγμένα και φτιαγμένα ειδικά για εκείνον, ώστε να περάσει καλά. Πραγματικά νιώσαμε πιο ήρεμοι και ξεκούραστοι», μας είπε η μητέρα τού Γ.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Ειρήνη, 17, σύνδρομο Prader Willy

⭐️ Μπορεί να έχει «πατήσει» τα 17, όμως η Ειρήνη παραμένει μέσα της ένα μικρό παιδί. Το όνειρο που κρατούσε για χρόνια βαθιά μέσα της μεγάλωσε μαζί της. Έως ότου γνώρισε τις νεράιδες και τα ξωτικά. Είχε έρθει η στιγμή το όνειρο να γίνει… πραγματικότητα!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας – Η., 14

🎀 “Girls Day” αποδείχθηκε η εκπλήρωση της ευχής της Η., με το νέο της laptop να αποτελεί την τελευταία και μεγαλύτερη έκπληξη από όλες! «Αισθάνθηκα τη νεράιδα σαν να την ήξερα χρόνια», μας εκμυστηρεύτηκε εκείνη την ημέρα.

περισσότερα