Εύχομαι να γίνω η πριγκίπισσα Έλσα – Αναστασία, 8

Το κρύο που χαρακτηρίζει το μαγικό βασίλειο της Αρεντέλλα, γρήγορα αντικαταστάθηκε από τη ζεστασιά της ψυχής της. Οι αγαπημένοι της άνθρωποι, που στέκονται όλον αυτό το καιρό δίπλα της με αστείρευτο θάρρος, ήταν κοντά της και στη μεγάλη της χαρά!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν gaming υπολογιστή – Δημήτρης, 15

Αφού τελείωσε η προπόνηση, πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Μόνο που το δωμάτιο του νοσοκομείου, ή μάλλον το περιεχόμενό του, δεν ήταν όπως το είχε αφήσει ο Δημήτρης μας! Δίπλα στο κρεβάτι του, τον περίμεναν πολλά κουτιά…

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα PS4 – Παιδί ευχής, 7

Θέλει να μπορεί να «ξεφεύγει» με τα αγαπημένα του παιχνίδια, που σχετίζονται με την ταχύτητα, τα αυτοκίνητα και φυσικά το μποξ! Πιο πολύ, το θέλει για να το μοιράζεται με τον αδελφό του, το στήριγμά του, τώρα που επιτέλους μπορούν και πάλι να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί!

περισσότερα

Εύχομαι να κάνει προπόνηση η ομάδα μου με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ – Κωνσταντίνος, 11

Ο Κωνσταντίνος κυριολεκτικά κοιμάται και ξυπνάει με το μυαλό του στις μεγάλες του αγάπες, το μπάσκετ και την ΑΕΚ. Και μετά από αρκετούς μήνες, έφτασε επιτέλους η μεγάλη στιγμή… Φορώντας τα καινούρια του μπασκετικά παπούτσια, μπήκε ξανά στο γήπεδο.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στη Disneyland – Δημήτρης, 15

«Επειδή παιδί μια φορά είναι κάποιος, θέλω να επισκεφθώ ένα μέρος-όνειρο κάθε παιδιού…» Κι εμείς χαρήκαμε όσο κι εκείνος, γιατί είδαμε ότι μπορεί το αγόρι μας να είναι πολύ ώριμο, δεν έχει βάλει στην άκρη όμως καθόλου, την παιδικότητα και τον ενθουσιασμό του!

περισσότερα