Εύχομαι να πάω στο Europa Park – Ελισσαίος, 7

✈️ Η ασθένεια του του στέρησε πολλές στιγμές ανεμελιάς και παιδικότητας. Μόλις πήραμε το μεγάλο «ΝΑΙ» για το ταξίδι του, ο Ελισσαίος δεν έχασε στιγμή! Ήταν αποφασισμένος να τις κερδίσει όλες πίσω, μία-μία, μέσα στις ημέρες που θα ταξίδευε στο Europa Park!

περισσότερα

Εύχομαι σε μια λειτουργική καθημερινότητα – Κωνσταντίνος, 16, σπαστική τετραπάρεση

🎁 Αυτό που για τους περισσότερους από εμάς είναι δεδομένο, για τον Κωνσταντίνο ήταν όνειρο ζωής: μία πιο λειτουργική καθημερινότητα. Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους για να του χαρίσουν την αυτονομία, την ιδιωτικότητα και την αυτοπεποίθηση που είχε ανάγκη να αισθανθεί. Νομίζουμε πως… τα κατάφεραν!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας– Α., 15

📱 «Είναι η πρώτη φορά που μου κάνει κάποιος δώρο, χάρηκα τόσο που σας γνώρισα!», τα λόγια του Α., αφού του δώσαμε το νέο του κινητό, μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας. Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη δεν μπορούσαν να κρυφτούν, όπως άλλωστε και των γονιών του, που έβλεπαν το παιδί τους τόσο χαρούμενο.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Α., 12

✈️ Περνώντας αρκετό χρόνο μέσα στο νοσοκομείο, ο Α. ταξίδευε μέσα από το κινητό και το τάμπλετ του μέχρι τον Πύργο του Άιφελ και τον γαλήνιο Σηκουάνα. Λίγο καιρό μετά, βρισκόταν όντως στην Πόλη του Φωτός!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Europa Park – Σ., 12

✈️ Βόλτες, παιχνίδια, κολύμπι… Το ταξίδι του Σ. στο Europa Park τα είχε όλα! Το κυριότερο από όλα; Διασκέδαση και ανεμελιά που χρειαζόταν η οικογένειά, για να «ξεφύγει» από την καθημερινότητα που θύμιζε την ασθένεια.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας – Μάριος, 9, σάρκωμα Ewing

💻 Μακριά από φίλους και δικούς του ανθρώπους για θεραπείες, η ανάγκη τού Μάριου να μιλά σε κάποιον ήταν μεγάλη. Έτσι, η συχνή επαφή με τη νεράιδά του, τον όπλιζε με θάρρος και υπομονή καθώς σχεδίαζαν μαζί την ημέρα της ευχής του. Μέχρι που πήραμε το πολυπόθητο ΝΑΙ των γιατρών για την εκπλήρωση! Τα υπόλοιπα; Θα σας τα πει το χαμόγελό του!

περισσότερα

Εύχομαι να παρακολουθήσω Ευρωπαϊκό αγώνα μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό – Μάριος, 18, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🏀 Ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναικό και την Barcelona, θα ήταν ο «αγώνας της ζωής μου» μας είχε πει ο Μάριος, όταν μας μιλούσε για την ευχή του. Έτσι, βάλαμε τα δυνατά μας και με την πολύτιμη βοήθεια της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που «αγκάλιασε» με αγάπη από την πρώτη στιγμή την ευχή του Μάριου, καταφέραμε να του χαρίσουμε μία εμπειρία ζωής!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα πιάνο – Όλγα, 5

🎹 Ένα παιδί και μία οικογένεια που από την πρώτη στιγμή μάς έκλεψαν την καρδιά. Σήμερα, θέλουμε να σας συστήσουμε την Όλγα που έκανε νεράιδες και ξωτικά να «υποκλιθούν» μπροστά στη δύναμή της. Όνειρό της; Να γίνει μία καταπληκτική πιανίστρια! Μας ζήτησε, λοιπόν, να τη βοηθήσουμε στα πρώτα της βήματα, χαρίζοντάς της ένα αληθινό, ολόλευκο πιάνο, τόσο υπέροχο και κομψό σαν εκείνη.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Α. 5

⭐️ Η Α. ανυπομονούσε να επισκεφθεί την Disneyland, Paris, για να γνωρίσει από κοντά τη λατρεμένη της Minnie Mouse. Η Minnie, όμως, δεν ήταν η μόνη που γνώρισε! Μπείτε στο άρθρο και μάθετε για το ταξίδι της!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Νίκη, 13, μετατραυματική παγκρεατίτιδα – ολική παρεντερική διατροφή

🎡 Η ξαφνική περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της, την είχε περιορίσει για καιρό. Το ταξίδι στην Disneyland, Paris θα ήταν το restart, η νέα αρχή, που τόσο λαχταρούσε!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Α., 7

🦸 Ο Α. ανυπομονούσε να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του υπερήρωες, που τόσο θαυμάζει. Για εμάς, βέβαια, εκείνος είναι ο σούπερ ήρωας, που μάχεται την ασθένειά του με περισσότερο σθένος και κουράγιο από ότι όλοι οι κινηματογραφικοί ήρωες μαζί!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα εφηβικό δωμάτιο – Β., 14

🚪 «Μετά από μια δύσκολη μάχη 9 μηνών είδα το παιδί μου να χαίρεται με την ψυχή του, όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου. Eίδα ξανά το χαμόγελο της που το είχα ξεχάσει!», ήταν μερικά από τα λόγια της μαμάς της Β., μετά την εκπλήρωση της ευχής της.

περισσότερα