Ειδικό ποδήλατο

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ειδικό ποδήλατο – Σέργιος, 10, σύνδρομο Lesch – Nyhan

🚲Δεν πίστευε στα μάτια του! Φανατικός ΑΕΚτζής ο Σέργιος, τρελάθηκε όταν είδε τη σημαία της ομάδας του να κυματίζει στο ολοκαίνουργιο ειδικό ποδήλατό του! Τώρα θα μπορεί να «γράψει» πολλά χιλιόμετρα με τις ρόδες του! Όπως μας λέει η μαμά του, δεν κατεβαίνει από το ποδήλατο, είναι κουρασμένος, αλλά τρισευτυχισμένος!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με μπασκέτα – Γιάννης, 6, ανθεκτική επιληψία

🏀«Ρε πάτε καλά;;!! Ουαου!!», ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού Γιάννη μόλις μπήκε στο νέο του δωμάτιο. Είναι η χαρά μεταδοτική; Δείτε το βίντεο εκπλήρωσης της ευχής του και ανακαλύψτε την αληθινή δύναμη που κρύβει μέσα της κάθε ευχή!

περισσότερα

Εύχομαι να κάνω προπόνηση με την ομάδα της ΑΕΚ F.C. – Παύλος, 10, όγκος ΚΝΣ

⚽ Πώς νιώθεις όταν η πιο μεγάλη σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα; Για τον Παύλο, ήταν η στιγμή που θα θυμάται για πάντα! Φανατικός ΑΕΚτζής, ο Παύλος πέρασε μια ολόκληρη μέρα με την αγαπημένη του ομάδα, γνώρισε από κοντά τα ινδάλματά του και έζησε το όνειρό του!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Κωνσταντίνα, 10, λέμφωμα Hodgkin

👸🏻«Τώρα νομίζω ότι όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν! Θα το θυμάμαι για πάντα και θα συνεχίζω να ονειρεύομαι!», μας είπε η Κωνσταντίνα που ταξίδεψε με την οικογένειά της στη Disneyland Paris για να συναντήσει από κοντά τις αγαπημένες της πριγκίπισσες!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland Paris – Άγγελος-Κωνσταντίνος, 13, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🦹‍♂️”Ευχαριστώ πολύ που εκπληρώσατε την ευχή μου, χωρίς εσάς δεν νομίζω να είχα καμία ελπίδα να πήγαινα στο Παρίσι ποσό μάλλον στην Disneyland!”, μας είπε ο Άγγελος-Κωνσταντίνος, που αποφάσισε ότι τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία για εκείνον από το να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του σουπερ ήρωες της Marvel.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα «γοργονίσιο» δωμάτιο – Σωτηρία, 4, οξεία λευχαιμία

«Μόλις μπαίνω στο δωμάτιο νιώθω ΜΑΓΕΙΑ!» μας λέει η Σωτηρία ακόμα και σήμερα που έχει περάσει καιρός, ενώ η οικογένεια αισθάνθηκε λιγότερο «μόνη» σε όλη τη διάρκεια της ασθένειας και του Ταξιδιού της Ευχής όπως μας δήλωσε η μαμά της. Νεράιδες και ξωτικά παρέμειναν στο πλευρό της έως τη στιγμή που οι θεραπείες ολοκληρώθηκαν και το νέο σπίτι ήταν έτοιμο να υποδεχτεί και το νέο της γοργονίσιο δωμάτιο!

περισσότερα

Εύχομαι να παρακολουθήσω τον τελικό UEFA Champions League – Κωνσταντίνος, 14

⚽️ Ο Κωνσταντίνος έζησε μια αξέχαστη εμπειρία στον τελικό του UEFA Champions League. Οι εικόνες που αντίκρισε θα τον συντροφεύουν για πάντα και θα του θυμίζουν πως ακόμη και τα πιο «τρελά» όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω από κοντά την αγαπημένη μου φίλη Αριέλα – Άννα, 18, νωτιαία μυϊκή ατροφία, τετραπληγία

👭 “Εγώ δεν μπορώ να ταξιδέψω αλλά θέλω να έρθει η φίλη μου και να περάσουμε λίγες ημέρες μαζί!”, ήταν η ευχή της Άννας. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν διαδικτυακά και ταίριαξαν αμέσως. Η αγνή αλλά δυνατή επιθυμία της Άννας ήταν επιτέλους να μιλήσουν από κοντά, χωρίς χιλιόμετρα και δύο οθόνες να τις χωρίζουν.

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω την Josephine – Ευφροσύνη, 11, κολλοειδής κύστη εγκεφάλου

🎤 Ευτυχώς η Ευφροσύνη είχε «σήμα» και συντονίστηκε άψογα με τη Josephine! Μετά από μια πρώτη γνωριμία, κατευθύνθηκαν στο στούντιο ηχογράφησης της Panik Records. Εκεί, ξεκίνησε η μαγεία. Σήμα βέβαια το στούντιο δεν είχε ούτε για ένα story στο Instagram. Έτσι, οι ώρες που περάσανε μαζί ήταν αληθινές και ειλικρινείς!

περισσότερα