Εύχομαι να αποκτήσω μια φωτογραφική μηχανή – Βασιλική, 14, αναιμία Fanconi

📸 Η Βασιλική, κάνοντας βόλτα ανάμεσα στα εκθέματα του Athens Photo Festival στο Μουσείο Μπενάκη, κοντοστάθηκε, με μάτια γουρλωμένα, μπροστά από τις τελευταίες φωτογραφίες. Κρεμασμένη στους τοίχους του μουσείου ήταν… μια από τις δικές της φωτογραφίες. Μία από τις φωτογραφίες που είχε στείλει στη νεράιδά της μήνες πριν!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω συλλεκτικά Lego Star Wars – Μάξιμος, 17, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

🎁 Τα δύο από τα τρία συλλεκτικά Lego Star Wars περίμεναν τον Μάξιμο στη γραμμή του τερματισμού. Με τις δύο τεράστιες συσκευασίες τους αγκαλιά, ο Μάξιμος πήγε να αποχωρίσει. «Πού ξέρεις; Μπορεί να τα ξαναπούμε!», του είπε ο εθελοντής που τον συνόδευε, πριν φύγει. Ήξερε κάτι που δεν ήξερε ο Μάξιμος;

περισσότερα

Εύχομαι να συναντήσω τον Μιχάλη Ζαμπίδη – Χρύσα, 17, χρόνια μυελογενής λευχαιμία

🥊 «Το σημαντικότερο; Ποτέ να μην τα παρατάς!», ήταν η μεγαλύτερη συμβουλή του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Χρύσα. Δύο μαχητές, με τεράστια θέληση και δυναμικότητα, που έδωσαν ο ένας στον άλλον το δικό τους μάθημα ζωής. Αυτή η συνάντηση ήταν καθοριστική και για τους δύο!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα PlayStation 5 – Λάμπρος, 7, οστεοσάρκωμα

🎮 Ο Λάμπρος, αληθινός μαχητής, καταφέρνει να αντιμετωπίζει το οστεοσάρκωμα γενναία, με ένα πλατύ χαμόγελο πάντοτε στο πρόσωπό του. Η ασθένειά του δεν του πήρε την παιδικότητα που κρύβει μέσα του. Η ευχή του; Να μείνει για πάντα παιδί, ταξιδεύοντας στους μαγικούς κόσμους των παιχνιδιών του PlayStation 5!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Μ., 13

✈️ Άραγε, η Μ. μαγεύτηκε από το Παρίσι ή το Παρίσι από τη Μ.; Λίγο πιο πέρα από την Παναγία των Παρισίων, έκανε ολόκληρη την Πόλη του Φωτός να χορέψει στους ρυθμούς του «Comptine d’Un Autre».

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Μ., 8

🏰 Όταν πρωτογνωρίσαμε τη Μ., ήταν ένα «κλειστό» και ντροπαλό παιδί που δεν μιλούσε πολύ. Το ταξίδι της, όμως, στην Disneyland τη γέμισε δύναμη και ενέργεια και μας διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια κάθε δευτερόλεπτο του μαγικού ταξιδιού της!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στο Παρίσι – Π., 13

✈️ «Δεν πίστευα ότι θα έβλεπα το παιδί μου τόσο ευτυχισμένο. Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας, το πέρας των θεραπειών έκλεισε με ένα μοναδικό ταξίδι!», ήταν τα λόγια της μαμάς της Π., όταν γύρισαν από το Παρίσι.

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Δημήτρης, 10

✈️ Η διάγνωση της ασθένειάς του «άλλαξε» τον Δημήτρη. Άλλαξε το πώς βλέπει τον κόσμο και τον έκανε να ωριμάσει γρηγορότερα. Όμως, «επειδή παιδί μια φορά είναι κάποιος, θέλω να επισκεφθώ ένα μέρος-όνειρο κάθε παιδιού, την Disneyland!», μας είπε!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Μ., 9

🎡 Φεύγοντας από την Disneyland, η Μ. μας έδωσε ένα πολύ σημαντικό μάθημα: Δεν πρέπει να λυπόμαστε που το ταξίδι τελείωσε, αλλά να χαιρόμαστε που το ζήσαμε! Έτσι και εκείνη, με χαρά θα αναπολεί τις στιγμές που έζησε το δικό της παραμύθι!

περισσότερα