Εύχομαι να κάνω ένα party αποφοίτησης – Αναστασία, 12, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

🎉Ένα ονειρεμένο party αποφοίτησης ευχήθηκε η Αναστασία, παρέα με όλους τους αγαπημένους της φίλους, τους δασκάλους και την οικογένειά της. Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους για να της μείνει εκείνη η μέρα αξέχαστη!

περισσότερα

Εύχομαι να πάω σε μια συναυλία της Taylor Swift – Αριάδνη, 12, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

✈️🎶”Η ευχή μπορεί να ολοκληρώνεται σύντομα, όμως το παιδί θα την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή σαν μία πολύτιμη ανάμνηση! Χίλια μπράβο για το έργο σας! Ομορφαίνετε ψυχές!” -λόγια μητέρας

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας – Άννα–Μαρία, 15, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1

📳Με το καινούργιο της κινητό η Άννα-Μαρία θα μπορεί όχι μόνο να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, αλλά, κυρίως, να παρακολουθεί τα επίπεδα του σακχάρου της, μέσα από την ειδική εφαρμογή, που συνδέεται με την αντλία της.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή Gaming – Κ., 14

💡”Σας ευχαριστούμε, που είστε δίπλα σε όλα τα παιδιά-πρότυπο. Τους προσφέρετε ελπίδα, θέμα συζήτησης, δύναμη, φαντασία στο άχαρο διάστημα της εντατικής θεραπείας. Ένα θαύμα γίνεται με την εκπλήρωση, που θα το θυμούνται για πάντα, γιατί είσαστε πολύ καλοί έτσι όπως το κάνετε”, ήταν τα λόγια των γονιών του Κ.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας – Μ., 17

🙌”Θα ήθελα και εγώ να γίνω εθελοντής για το Make-A-Wish. Θα ήθελα κι εγώ να μπορέσω να δώσω λίγη θετική ενέργεια στα παιδιά αυτά, που ένα εμπόδιο μπήκε στη ζωή τους, δίνοντάς τους κίνητρο να μείνουν μαχητές”, μας είπε ο Μ., όταν ολοκληρώθηκε το Ταξίδι της Ευχής του.

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω έναν γερανό οροφής – Δημήτρης, 13, εγκεφαλική παράλυση, τετραπληγία

👨‍👩‍👦‍👦Η εμπειρία μας με όλους τους ανθρώπους σας ήταν εξαιρετική. Ο τρόπος που προσεγγίζετε τις ανάγκες πονεμένων οικογενειών μας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο παρόλο που το περιβάλλον όπου ζούμε δεν το ευνοεί! Χίλια μπράβο σε όλους και χίλια καλά να έχετε όλοι σας και οι οικογένειες σας!

περισσότερα

Εύχομαι να αποκτήσω ένα ειδικό αμαξίδιο – Άννα-Μαρία, 11, ανθεκτική επιληψία

“Μια εμπειρία που θα της διηγούμαι και θα της υπενθυμίζω! Η εκπλήρωση της ευχής πραγματικά μας αλλάζει την καθημερινότητα προς το καλύτερο! Μας είχαν λείψει οι βόλτες στην αγορά! Ευχαριστώ για όλα!!”, ήταν τα λόγια της μητέρας.

περισσότερα